Nui Beach
FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Sala Dan:
Strand Karta:
Se film från stranden:
0,2 Km
Ja
Nej
Nej
0 St
96 Km
21 Km
Nui Beach Karta
Film från Nui Beach

Stranden:
Nu har vi hamnat långt söderut på Lanta, på stranden Nui Beach. Endast 200 meter lång rymmer den bara en resort, Dream Team Resort. Nui Beach är vacker med finkornig vit sand. Det azurblå havet kompletterar platsen och får den att bli hel. Rullar du ut badlakanet här kan du räkna med att få ligga ostörd, även under högsäsongen. Ett avgörande skäl till dess avskildhet är den dåliga vägförbindelse fram till stranden.

Restauranger/Nattliv:
Finns en liten strandbar och inget mer.

Att göra:
En lugn plats och utöver sol, bad och att bada finns inte mycket mer.

Shopping:
Ingen shopping runt stranden. Det som finns hittar du runt de större stränderna och i Ban Sala Dan, vid färjeläget. Där hittar du bla. optiker och en del mindre butiker som säljer kopior på DVD, CD och en del kläder, både märkeskopior och annat.

Snorkling och Dykning:
Två närbelägna öar som det finns anordnade turer till heter Koh Rok Nok och Koh Rok Nai. Stränderna på de här öarna är orörda med "puder" liknande sand. Ytterligare en bit bort ligger Hin Daeng, Hin Muang och Koh Haa. Hit åker de som söker dykning på djupare vatten och vill uppleva ett underbart undervattensliv.

Berätta mer om stranden!
Bor du längs med stränderna långt söderut är det ett äventyr att ta sig till de norra delarna av ön då vägarna är i mycket dåligt skick. Den anlagda vägen av betong sträcker sig bara till Kantieng Beach, därifrån söderut är det "naturväg" som inte alltid är den bästa!

Vi reser vidare till nästa strand söderut som heter Klong Jak Beach.
Nui Beach är en mycket vacker strand på sördra Koh Lanta

Nui Beach vägen hit är inte den bästa men när du kommer fram har du ett paradis framför dig. Stranden är cirka 200 meter lång och har en mycket liten restaurang. Stranden är mycket värt ett besök tycker vi på KoLantaGuiden.
Rekommenderade hotell på Nui Beach, Koh Lanta, Krabi:

Lanta Resort Hotel

Se videofilm från stranden Nui Beach, Koh Lanta. Filmer från YouTube

Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
   
   

Vi kan ön Koh Lanta!

Vi önskar er en lycklig semester på Koh Lanta!


Koh Chang | Thailand Kartan | Boka resa till Thailand | Krabi, Ao Nang, Koh Lanta, hotell | Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell

© 2010 Lantaguiden.se | www.kolantaguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: