Mai Pai - Bamboo Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Sala Dan:
Strand Karta:
0,7 Km
Sådär
Ja
Nej
0 St
92 Km
23 Km
Mai Pai Beach Karta

Stranden:
En idyllisk strand i Robinson Crouse miljö med härlig vit sand och blått hav inklämt i en frodig djungelvegetation. Stranden är den sydligaste av stränderna som ligger på västkusten. Endast 700 meter lång slingrar den sig fram, ibland med en del mindre klippor på stranden för att åter övergå till den fina sanden. Stranden ligger fint inbäddad i den naturliga miljön som skapas av de kringliggande bergen. På stranden kan du räkna med att inte behöva armbåga dig fram, perfekt för dig som vill vara ostörd. Det finns ett fåtal resorter runt stranden.


Restauranger/Nattliv:
Det som finns är i anslutning till resorten.


Att göra:
Mai Pai Beach är en lugn plats och utöver sol och att bada finns inte mycket mer. Passa på ta del i någon av de utflykter som arrangeras till de närbelägna öarna som Koh Ma, Koh Mook, Koh Chuak eller Koh Ngai. I närheten finns en av öns arrangörer av elefant trekking. Ett trevligt sätt att umgås på, själv eller med hela familjen.Shopping:
Ingen shopping runt stranden. Det som finns hittar du runt de större stränderna i norr och Ban Sala Dan, vid färjeläget. Där finns bla. optiker och en del mindre butiker som säljer kopior på DVD, CD och en del kläder, både märkeskopior och annat.

Snorkling och Dykning:
Två närbelägna öar som det finns anordnade turer till heter Koh Rok Nok och Koh Rok Nai. Stränderna på de här öarna är orörda med "puder" liknande sand. Ytterligare en bit bort ligger Hin Daeng, Hin Muang och Koh Haa. Hit åker de som söker dykning på djupare vatten och vill uppleva ett underbart undervattensliv.

Berätta mer om stranden!
Rulla ut ditt badlakan och var säker på att inte bli störd. En trevlig strand för den som vill komma bort och vara för sig själv.

Resan går vidare till nästa strand Mai Pai Beach


Mai Pai Beach

Bild över stranden.Bild över stranden. Norra delen

Rekommenderade hotell på Mai Pai Beach, Koh Lanta, Krabi:

Lanta Resort

Mest bokade hotellen


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
   
   

Vi kan ön Koh Lanta!

Vi önskar er en lycklig semester på Koh


Koh Chang | Thailand Kartan | Boka resa till Thailand | Krabi, Ao Nang, Koh Lanta, hotell | Koh Samui hotell | Bilder från Thailand | Thailand Hotell | Bangkok hotell

© 2010 Lantaguiden.se | www.kolantaguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: