Koh Lanta lyx resorter, Luxury hotells

För dig som vill ta ut svängarna ordentligt och satsa på ett boende lite utöver det vanliga finns några guldkorn du ska kika lite närmare på.
En del av dem med en vinkällare som skulle få den främsta somelier att bli grön av avund. Andra har privata villor stora så att de påminner mer om ett samhälle än en privat semesterbostad.
Det alla däremot har gemensamt är modern komfort med traditionell thailändsk charm och gästfrihet samt exceptionell service.

Strand Karta: Koh Lanta Karta
Pimalai Resort & Spa Lyxigaste resortet på ön Koh Lanta

PIMALAI
Ord som man kommer kommer att tänka på för Pimalai är lugn och stillhet, en perfekt plats för eftertänksamhet. Lägg till lyx, elegans, en underskön natur och genuint trevlig service. Vare sig du ska fira din smekmånad, planera ditt bröllop eller bara ta en paus från din vardag för att ladda batterierna är Pimalai den perfekta tillflyktsorten. En exklusiv beach resort som kombinerat alla de rätta ingredienserna, till och med ljudet i bakgrunden har fått den rätta klangen, vågor som glider in och sakta bryter ut på sandstranden. Efter ditt besök kommer du att vilja komma tillbaka igen och igen ...

Koh Lantas finaster och lyxigaste resort är Pimalai Resort & Spa
Ligger på stranden: Kantieng Beach södra Koh Lanta
Har Rum som: Deluxe, Beach Villa, private pool med Jacuzzi - Honeymoon Minimum stay 03 nights
Pris från: 8500 Baht
Boka hotell: Koh Lanta Pimalai Resort and SpaCrown Lanta Resort & Spa

Crown Lanta Resort & Spa
Crown Lanta Resort är beläget på öns norra del. Resorten ståtar med två privata stränder och är ett palats av raffinerad arkitektur kombinerat av oöverträffad gästfrihet. Totalt hittar vi sex olika stilar på rum & villor. De är sofistikerat inredda med en konstnärlig och sensuell tuch. Inspirationen kommer från modern thailändsk design.

Ban Saladan lyxigaste resort är Crown Lanta Resort & Spa
Ligger på stranden: Klong Dao Beach norra Koh Lanta
Har Rum som: Holiday Deluxe - Gazebo Deluxe, Ocean Private Pool Villa, Grand Villa
Pris från: 5000 Baht
Boka hotell: Crown Lanta Resort and SpaLayana Resort & Spa

Layana Resort & Spa
Föreställ dig en plats där alla önskningar uppfylls, där magiska solnedgångar över Andamanska havet markerar slutet på dina lyxiga dagar och början på fyllda kvällar. Upplev konst avkoppling i lugn och ro på Layana Resort and Spa, en delikat kombination av unik thailändsk kultur och modern lyx. Varm gästfrihet med särskild hänsyn till dina personliga önskemål och behov är kännetecknen för Layanas trevliga och dedicerade team. Personal med bedårande leenden är alltid där när du behöver en hand.

Long Beach lyxigaste resort är Layana Resort & Spa
Ligger på stranden: Long Beach, Phra Ae Beach norra Koh Lanta
Har Rum som: Holiday Grand Villa
Pris från: 5 400 Baht
Boka hotell: Layana Resort & SpaRawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa
Rawi Warin Resort ligger idylliskt inbäddad vid foten av Koh Lanta Yai och med utsikt över "Crystal Waters Klong Tob Bay". Rawi Warin har de viktiga funktionerna, huvudpoolen direkt vid stranden, med "infinity" design som blandar bassängkanten med det turkosa havet. Mer än hälften av resorten är byggd i bergssluttningen med fristående villor där utsikten blir mer och mer häpnadsväckande för varje steg du tar. Har du ett trädgårds intresse ska du inte missa resortens landskap som anlagts med över 10.000 träd och blommor.

Klong Nin Beach lyxigaste resort är Rawi Warin Resort & Spa
Ligger på stranden: Klong Nin Beach, Koh Lanta
Har Rum som: Sunset Pool Villa Room, Seaview Villa
Pris från: 3700 Baht
Boka hotell: Rawi Warin Resort & Spa

I - Yarade Beach Front Villa

I - Yarade Beach Front Villa
I-Yarade är belägen precis vid stranden på Klong Nin Beach, en av de vackraste stränderna på Koh Lanta. Stranden som sträcker sig ett par kilometer har smaragd klart vatten och en härligt gnistrande vit sand. Vare sig du sitter i restaurangen och intar en underbar middag eller ligger i en övergiven solstol så kommer du att fascineras av solens skådespel när den sakta glider ner bakom horisonten.

Ett av Klong Nin Beach lyxigaste resort är I - Yarade Beach Front Villa
Ligger på stranden: Klong Nin Beach, Koh Lanta
Har Rum som: Beach Front Villa
Pris från: 6 000 Baht
Boka hotell: I - Yarade Beach Front Villa


Chada Beach Resort & Spa

Chada Beach Resort & Spa
Chada Beach Resort & Spa har ett perfekt läge vid en lugn del av den vackra och barnvänliga Klong Dao-stranden. Hotellbyggnader, restaurang, barer och fina poolområden ligger inbäddade i tropisk grönska. Här är det enkelt att koppla av maximalt med faciliteter som spa, gym, bastu och jacuzzi inom resortens område. Kvällsunderhållningen är av lokal prägel i hotellets regi. Barnen hittar en stor barnpool med lekplats. Rymliga rum som inretts smakfullt i thailändsk stil. Reser du med barn? Boka familjerum för upp till sex personer!
Ett av Klong Dao Beach lyxigaste resort är Chada Beach Resort & Spa
Ligger på stranden: Klong Nin Beach, Koh Lanta
Har Rum som: Emerald Suite, Gold Suite (pool Access)
Pris från: 6 000 Baht
Boka hotell: Chada Beach Resort & Spa


Lanta Sand Resort & Spa

Lanta Sand Resort & Spa
Omgiven av den orörda naturens skönhet ligger Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta. Här kan du följa den fantastiska solnedgången, beakta de sista strålar av sol ljus för dagen samtidigt som du avnjuter en härlig middag på resortens egna restaurang. Restaurangen har ett brett utbud av både thailändska och internationella rätter, samt en vinkällare som gör måltiden komplett. Direkt access både till hav och natur gör denna plats perfekt för dig som vill utforska korallreven under vattnet eller regnskogens alla mysterier. Lanta Sand lovar att göra din vistelse fantastisk.

Ett av Long Beach lyxigaste resort är Lanta Sand Resort & Spa
Ligger på stranden: Long Beach, Phra Ae Beach norra Koh Lanta
Har Rum som: Deluxe Pool Access, Family Beach Front Villas, Junior Suite Two Bedroom
Pris från: 3000 Baht
Boka hotell: Lanta Sand Resort & Spa


 
7 Lyx resort & hotellVi kan ön Koh Lanta!

Vi önskar er en lycklig semester på Koh Lanta!
© 2010 Lantaguiden.se | www.kolantaguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: